01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Εκτύπωση
PDF

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

1. Ο Κ.Σ.Α., είναι επίσημα αναγνωρισμένο και συνεργαζόμενο σωματείο με το Υ.ΠΕ.ΚΑ (Δασαρχείο).

2. Ετήσιος απολογισμός και προϋπολογισμός και έγκριση από Ομοσπονδία, Δ.Σ., Ελεγκτική επιτροπή, Προϊστάμενο Θήρας και λογιστή του Δασαρχείου.

3. Απασχόληση επιστημονικών συνεργατών που σημαίνει κατάθεση μελετών, ερευνών, διατήρηση του παραδοσιακού κυνηγιού στην Ελλάδα έως σήμερα.

4. Απασχόληση νομικών για κατάθεση προσφυγών σε ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για την διατήρηση του παραδοσιακού κυνηγιού.

5. Επίσημη συμμετοχή της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην έκδοση της ετήσιας ρυθμιστικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

6. Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος είναι ομότιμο μέλος της FACE (της πανευρωπαϊκής επιτροπής κυνηγιού), και συμμετέχει ενεργά στις επιτροπές περιβάλλοντος της Ευρώπης στις Βρυξέλλες που καθορίζουν τα κυνηγετικά ζητήματα.

7. Δικαίωμα ομαδικής έκδοσης αδειών.

8. Δικαίωμα απασχόλησης θηροφυλάκων, απασχολούμε 2 θηροφύλακες με 2 οχήματα και 1 μηχανή για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και όχι μόνο.

9. Διαθέτουμε ιδιόκτητα γραφεία στο κέντρο της πόλης όπου λειτουργούν όλο το έτος με γραμματειακή υποστήριξη για την εξυπηρέτηση των κυνηγών, μαζί με την άδεια θήρας διανομή ενημερωτικού υλικού, χαρτών, ιματισμού (μπλούζα, καπέλο).

10. Διοργάνωση εκδηλώσεων όπως :

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για κυνηγετικά θέματα με παρουσία

επιστημονικών συνεργατών

Διοργάνωση γιορτής έναρξης κυνηγιού στον Πλατανότοπο

Λουτρών

11. Άμεση επικοινωνία με τον κυνηγετικό κόσμο της Αλεξανδρούπολης για ενημέρωση, ανταλλαγή και κατάθεση προτάσεων από τους κυνηγούς με :

Δημιουργία ιστοσελίδας www.ksalex.gr

Δημιουργία σελίδας στο facebook

12. Συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Θράκης με περιφερειακές συναντήσεις για κοινή αντιμετώπιση προβλημάτων, γνωριμία ανταλλαγή απόψεων κλπ.

13. Διαθέτουμε πυρήνα προσαρμογής θηραμάτων.

14. Συμμετοχή του συλλόγου σε προγράμματα βελτίωσης ενδιαιτημάτων της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

15. Είμαστε ενταγμένη εθελοντική ομάδα στην Πολιτική Προστασία.

Για την υλοποίηση των παραπάνω , ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης έχει την άδεια κυνηγιού πιο ακριβή από την απευθείας έκδοση της άδειας στο Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Ορίζει τη φετινή περίοδο πρόσθετη εισφορά 20€. Μειώθηκε κατά 15€ με σκοπό να μην επιβαρύνει περισσότερο τους κυνηγούς μας στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες των καιρών μας.

Newsletter

Photo Album

MD 007-1024

Σύνδεσμοι

Links 1742398

ggpp

Facebook Box

softweb logo