01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011

Εκτύπωση
PDF

Δ Ρ Α Σ T Η Ρ Ι Ο T Η T Ε Σ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011

Βράβευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης από την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Νικολάου Γεωργία για την αποτελεσματική και με αυταπάρνηση συμβολή του στην κατάσβεση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν τον Αύγουστο του 2011 στο νομό.

Απονομή επαίνου στον Κυνηγετικό Σύλλογο από την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Νικολάου Γεωργία σε ένδειξη αναγνώρισης των σημαντικών, ανιδιοτελών συνεισφορών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του Έβρου έτσι ώστε να αποτραπούν κίνδυνοι απώλειας ζωής, τραυματισμών και καταστροφών φυσικού περιβάλλοντος και περιουσιών.

Συνάντηση προέδρου με Δασάρχη Αλεξανδρούπολης για τρέχοντα κυνηγετικά θέματα.

Κατάθεση μήνυσης σε κυνηγό την 17η Δεκεμβρίου για κυνήγι στο καταφύγιο «Παλούκι». Έγινε κατάσχεση στα θηράματα, σε ηχομιμητικές συσκευές και στα όπλα.

Συνέντευξη του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Ραφαηλίδη στο τοπικό κανάλι ΔΕΛΤΑ , για την κατάσχεση όπλων και θηραμάτων και ηχομιμητικών συσκευών, την 23η Δεκεμβρίου από τους θηροφύλακες του συλλόγου και τους Ομοσπονδιακούς σε κυνηγούς που κυνηγούσαν παράνομα σε καταφύγιο στο Δέλτα του Έβρου.

Κατάθεση μήνυσης την 26η Δεκεμβρίου, σε δύο κυνηγούς από Πύργο Ηλείας για κυνήγι στο Καταφύγιο του Δέλτα του Έβρου με πεντάσφαιρες καραμπίνες. Ένας εκ των δύο κυνηγών ήταν χωρίς άδεια θήρας. Κατασχέθηκαν φίντες. Για το ίδιο θέμα έδωσε συνέντευξη στο τοπικό κανάλι THRAKI NET ο πρόεδρος κ. Ραφαηλίδης.

Συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου κυρίου ο οποίος αγνοείτο, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.

ΤΟ Δ.Σ

Newsletter

Photo Album

MD 007-1024

Σύνδεσμοι

Links 1742398

ggpp

Facebook Box

softweb logo