01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011

Εκτύπωση
PDF

Δ Ρ Α Σ T Η Ρ Ι Ο T Η T Ε Σ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011

 Συνέντευξη του προέδρου κ. Ραφαηλίδη Κωνσταντίνου στον δημοσιογράφο και μέλος του συλλόγου κ. Κουϊνέλη Ανδρέα για κυνηγετικά θέματα

 Ανάρτηση της ιστοσελίδας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στο διαδίκτυο με την ηλεκτρονική διεύθυνση :

www.ksalex.gr. Η ιστοσελίδα είναι έτοιμη να δεχτεί αγγελίες που έχουν σχέση με απώλεια ή και εύρεση κυνηγετικών σκύλων, να προσφέρει πολλές πληροφορίες για το κυνήγι, τα όπλα και τη ρυθμιστική διάταξη που αφορά την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης αλλά και πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να εκδώσουν άδεια θήρας για πρώτη φορά.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε νέα πληροφορία που έρχεται στο γραφείο και αφορά το κυνήγι θα δημοσιεύεται πλέον στην ιστοσελίδα μας.

Το e-mail του συλλόγου μας είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 Συνέντευξη του επιστημονικού συνεργάτη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας μας και μέλους του συλλόγου μας κ. Πλατή Πέτρου στη Δέλτα τηλεόραση για κυνηγετικά θέματα.

 Αποστολή εγγράφου στο Δασαρχείο με αίτημα την άρση απαγόρευσης θήρας στις καμένες εκτάσεις της περιοχής Αύρα καθώς επίσης και στις εκτάσεις που κάηκαν το 2009.

 Επίσκεψη στο Δασάρχη του προέδρου κ. Ραφαηλίδη, αντιπροέδρου κ. Καψίδη και υπεύθυνου θήρας κ. Τσολακίδη για την οριοθέτηση των καμένων περιοχών από την πυρκαγιά του Αυγούστου 2011.

ΤΟ Δ.Σ

Newsletter

Photo Album

MD 007-1024

Σύνδεσμοι

Links 1742398

ggpp

Facebook Box

softweb logo